Nätverk för controllers: Controller som kommunikatör

25 okt - 8 jan

Upplever du som controller kommunikativa utmaningar i ditt dagliga arbete? Genom att träffa andra controllers får du möjlighet att dra nytta av andras erfarenhet samtidigt som du delar med dig av din egna erfarenheter och vidgar ditt kontaktnät.

Controllers emellan ventilerar vi olika frågeställningar och problem vi ständigt märker av i vardagen och lär oss av varandra.

Innehåll
Nätverket är baserat på  samtliga deltagares frågeställningar som är förberedda innan det första kurstillfället. Maximalt en deltagare per organisation/uppdrag.

  • Du får stöd av likasinnade controllers och ett flertal handledare med bred ekonomibakgrund.
  • Du kommer att arbeta med ett eget case och till din hjälp har du dina gruppdeltagare och handledare.
  • Utöver detta ges ni möjlighet att själva träffas och stödja varandra.

Standardagenda

  • 18.30 Start med ett kort intro som övergår i mingel till 19.00
  • 19.00-19.15 Icebreaker
  • 19.15-20.00 Casegrupparbete
  • 20.00-20.30 Summering, nästa steg

Målgrupp
Nätverket passar dig som är controller och har ett intresse av att kompetensutvecklas genom erfarenhetsutbyte. Du är aktiv och vill gärna delta i diskussioner, dra nytta av andras erfarenheter samtidigt som du delar med dig av dina egna.

Nätverk
Vi ses i grupp om max 20 personer vid tre olika tillfällen. Samtliga kurstillfällen kommer att äga rum i Meritminds lokaler i Stockholm på Vasagatan 12, karta. Ni kommer att träffas i en mindre grupp på 20 deltagare som lära känna varandra under resan.

Förutsättningar
För att du ska få ut så mycket som möjligt av nätverket är det viktigt att du kan närvara vid samtliga tre tillfällen.

När: Vi möts vid tre olika tillfällen, 25 oktober 2018, 22 november 2018 och 8 januari 2019. Samtliga träffar sker mellan 18.30 - 20.30.
Var: Meritmind, Vasagatan 12, Stockholm, karta.
Övrigt: Mat och dryck ingår vid alla tillfällen.

Kostnad
2 500 kr ordinarie avgift (ex moms).
Vi fakturerar i samband med anmälan och tillämpar 15 dagars betalningstid.

Avbokning
Vid avbokning senare än 7 dagar före utbildningsstart debiteras 100 % av avgiften. Utbildningsplats kan överlåtas till annan person i samma företag. Vid eventuell avbokning eller överlåtelse av plats, var vänlig meddela oss på learning@meritmind.se.

Kontaktperson
Anna Koch
learning@meritmind.se

Anmälan
Det finns ett begränsat antal platser. Sista anmälningsdagen är den 19 oktober. Vi vill att du skriver ett case/utmaning i samband med din anmälan. 

Caseexempel: Jag har svårt att få de operativa cheferna att förstå hur mycket information vi redan har som kan hjälpa dem att ta bättre beslut. Beror det på min kommunikationsförmåga? Hur kan jag bli bättre på att få dem att förstå möjligheterna?