Affärsorienterad CFO till det innovativa och börsnoterade TopRight Nordic, Stockholm

Stockholm Heltid

Har du en dröm att utgöra en ledande del av ett innovativt entreprenörsbolag som arbetar med produkter som både skapar uppmärksamhet men också kan bidra till säkerhet inom samhällskritiska funktioner? För TopRight Nordic söker vi en affärsinriktad CFO som vill vara del av att utveckla ett bolag i stark tillväxt. Som CFO kommer du att ha det övergripande ansvaret för ekonomi men också vara delaktig i processer rörande administration, HR, logistik och IT. Som CFO ingår du i företagets ledningsgrupp och förväntas bidra både till ekonomistyrning samt affärsutveckling. I rollen som CFO rapporterar du till företagets VD och arbetar i TopRight Nordics lokaler i Stockholm.

Se mer om våra produkter i ett inslag från Svt här.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som CFO:

 • Övergripande ansvar för ekonomi, från redovisning till ekonomistyrning, rapportering och revision
 • Hantera frågor kring rörelsefinansiering och lönsamhetsuppföljning
 • Strategiskt och finansiellt bollplank till både VD samt övriga kollegor
 • Ansvara för cash-management frågor
 • Utveckla, effektivisera och följa upp verksamheten
 • Ansvar för legala frågor
 • Ingå i ledningsgrupp och aktivt bidra till utveckling, kontroll och effektivisering av verksamheten

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet som ekonomichef/CFO och tidigare arbetat i snarlikt produkt- och tillverkningsrelaterad bransch. Du bör ha varit verksam inom entreprenörs/tillväxtbolag tidigare i din karriär och haft internationella kontaktytor. Du har god grund och trygghet i redovisning och ekonomistyrningsfrågor sedan flera år tillbaka. Har du arbetat i ett börsnoterat bolag tidigare är detta en fördel. Du är van att förhandla med både externa och interna parter. Du har tidigare hanterat valuta-relaterade frågor. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i rollen som CFO är du en person med hög energi och har skinn på näsan. Du tycker om att vara engagerad och delaktig i flertalet processer och projekt inom en organisation. Du är uthållig och fortsätter arbeta mot ett uppsatt mål trots eventuella hinder på vägen. I rollen som CFO har du dessutom hög integritet och kan hantera balansgången mellan framgångsrik affärsverksamhet och ekonomistyrningsprocesser av hög kvalitet. Du har ett strategiskt sinne och kan snabbt identifiera kärnan i komplexa problem. Vidare tycker du om att företräda bolag i formella sammanhang och triggas av att vara en del av affärsuppgörelser.

Placeringsort: Stockholm

Om TopRight Nordic AB
TopRight Nordic skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas. Vi förbättrar säkerheten på vägarna, vi hjälper varumärken att synas på nya sätt och vi förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster.

Topright Nordics affärsområden:

 • SMART Glas – flexibla glas som förvandlar glasytor till belysning eller insynsskydd med en knapptryckning. För tillfällig avskärmning, budskapsexponering och interaktiva väggar.
 • BRIGHT Safety – Innovativ säkerhet med revolutionerande ljusteknik som är böjbart, stöttåligt och energisnålt. Det ökar säkerhet och trygghet vid arbete på och vid vägar och vid räddningsinsatser.
 • BRIGHT Attention – innovativa sätt att synas med hjälp av böjbara ljuspaneler, animerade dekaler och levande skyltfönster

Vi är ett snabbväxande företag i en innovativ bransch. I dagsläget är vi drygt tio personer, men förväntas vara ca 20 personer under 2018. TopRight Nordic ingår i en företagsgrupp som även består av QualitySales, BIG Travel och Resolvia.

På TopRight Nordic är ett av våra ledord Kraft. Vi tror att kraften hos oss kommer från ett brinnande intresse, vårt fysiska välmående och vår mentala balans. Därför månar vi om att leva sunt på alla plan och ständigt vara nyfikna på nyheter.

TopRight skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas. Läs mer på www.toprightnordic.com

Titta på Finwire.tv’s inslag om TopRight Nordic

Läs i DI om Topright Nordic här.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar TopRight Nordic med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera