Business Controller sökes till OneMed, Malmö

Malmö Heltid

Till kontoret i Malmö söker OneMed en driven och analytisk Business Controller som kan supportera och utveckla verksamheten av det svenska bolaget tillsammans med Sverigechefen och anbudsgruppen.

I rollen som Business Controller kommer du att rapportera till Finance Manager Sverige. Du kommer som Business controller att arbeta nära flera andra delar av verksamheten och tillsammans kommer ni att utveckla och förbättra företagets rutiner och processer. I arbetsuppgifterna kommer du bland annat arbeta med utveckling av KPI:er och för att förstå affärsmodellen krävs en mycket god analytisk förmåga. En del resor till Göteborg och Stockholm kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller

  • Budget, Rullande prognos och Forecast
  • Månadsrapportering och analys av denna samt rapportering till Anbud- och Försäljnings-avdelningarna
  • Rapportera och vidareutveckla KPI:er
  • Vara uppdaterad kring affärsmöjligheter, risker och rapportera detta löpande
  • Framställa underlag för rapportering
  • Delta i budget-, forecast-processerna
  • Genomföra utbildningsinsatser för övriga inom organisationen
  • Delta i utvecklingsprojekt

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Vi ser att du har hunnit arbeta 3-5 år eller fler som Business Controller, men även du med en redovisningsbakgrund som vill arbeta mer analytiskt och framåtriktat kan vara intressant. Du har god datorvana och är en avancerad användare av Excel och Power Point. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Business Controller på OneMed Sverige AB är du en god teamplayer som inte räds att ta tag uppgiften framför dig. Du är analytiskt lagd och engageras av ett företag i utveckling. Förändring anser du vara en spännande utmaning och du bidrar till företagets positiva kultur.

Om OneMed
OneMed är Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett erbjudande av verksamhetsförbättrande tjänster, stödsystem samt ett heltäckande sortiment inom medicinskt förbrukningsmateriel. OneMed finns i tolv europeiska länder. Totalt omsätter koncernen cirka fyra miljarder kronor varav OneMed Sverige AB står för ca  2,2 mdr kr och ca 270 av koncernens totalt ca 800 anställda. Vårdgivare i hela Europa vänder sig till OneMed för att få hjälp att bättre möta patienters behov.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar OneMed med Meritmind. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Ence på carl.ence@meritmind.se alternativt 070 166 08 24.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera