Ekonom med fokus på valutahantering till vår kund i Linköping

Linköping Heltid

Till en av våra kunder i Linköping, ett stort internationellt och tillverkande bolag, söker vi en ekonom med intresse och erfarenhet av valutahantering. Inledningsvis kommer det röra sig om ett konsultuppdrag med anställning hos Meritmind men för rätt person finns det goda möjligheter att uppdraget övergår till en anställning hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen kommer främst innebära ett huvudansvar för löpande uppföljning och hantering av valutaportföljen men även viss löpande redovisning och controlling.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet från valutahantering och redovisning i större bolag. Du har med fördel erfarenhet från större ERP-system och talar och skriver på både svenska och engelska på avancerad nivå.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har öga för detaljer, kan se vad som behöver göras och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Placeringsort: Linköping

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Malin Helg på malin.helg@meritmind.se alternativt 0702-24 27 77. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.