Ekonomiansvarig till Skultuna Flexible

Skultuna Heltid

Är du en duktig redovisningsekonom som är på jakt efter nästa utmaning? Meritmind har fått förtroende av Skultuna Flexibel att rekrytera deras nya ekonomiansvarig och önskar komma i kontakt med dig som vill anta en bred, rolig och utvecklande roll.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du vara ett viktigt verksamhetsstöd samt ansvara för att effektivisera och harmonisera koncernens ekonomifunktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring inklusive avstämningar
 • Upprättande av månads- och årsbokslut
 • Årsredovisning
 • Koncernrapportering
 • Deklaration
 • Momsfrågor
 • Budget- och prognosarbete
 • Ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
 • Verksamhetsstöd

Erfarenhet och kvalifikationer
Du som söker denna tjänst är civilekonom eller har liknande akademisk utbildning med inriktning mot redovisning. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har fem års relevant arbetslivserfarenhet, med fördel inom produktion. Du känner dig trygg med att arbeta självständigt med löpande redovisning, bokslutsarbete och årsredovisning. Det är klart meriterande om du har goda kunskaper av K3 och/eller IFRS. Du som söker denna roll är van att arbeta med Excel och det är en fördel om du även har erfarenhet av och ett stort intresse för olika affärssystem.

Personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som är analytisk, strukturerad och drivande. Du trivs att vara verksam i en informell arbetsplatskultur och kan hantera dagligt och operativt ekonomiarbete i kombination med att stödja organisationen i diverse analyser och uppföljningar. Som person beskrivs social med god förmåga att prioritera mellan viktiga och brådskande uppgifter. Naturligtvis levererar du med kvalitet och håller deadlines.

Placeringsort: Skultuna

Om Skultuna Flexible AB
Skultuna Flexible AB ingår i koncernen Skultuna Induflex AB som utöver verksamheten i Skultuna har enheter i Belgien och Kina. Bolaget tillverkar unika flexibla laminat genom att kombinera och laminera tunna material såsom papper, kartong, plastfilm och metallfolier. Laminaten används för att uppnå egenskaper såsom barriärer, termisk och elektrisk ledning, elektromagnetisk skärmning, reflektion och dekor. Vi är totalt ca 60 medarbetare i koncernen varav 35 medarbetare i Skultuna och omsätter cirka 180 miljoner kronor.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skultuna Flexible med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval sker löpande och denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera