Erfarna ekonomer för konsultuppdrag till Meritmind, Linköping

Östergötland Heltid

Vi har stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter och vill växa och bli fler!

Som konsult på Meritmind erbjuds du en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, utvecklas inom ekonomiområdet och bli en del av en stark intern gemenskap. Våra anställda konsulter har en trygg anställning med fast månadslön, möjlighet till kompetensutveckling genom Meritmind Advance och inte minst fantastiska kollegor.

Både du som är intresserad av en konsultanställning och du som har F-skattsedel och vill ta uppdrag som associerad konsult via Meritmind är välkommen att söka rollen. Det är en fördel om du är tillgänglig omgående.

Vanligt förekommande roller:

  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Produktionscontroller
  • Redovisningsekonom
  • Koncernredovisningsekonom
  • Redovisningsansvarig
  • Treasury

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete på större bolag inom något av ovanstående områden. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter.

Placering: Östergötland

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Tjänsten är tillsatt.