Erfarna ekonomer för konsultuppdrag till Meritmind syd

Skåne Heltid

Vi har stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter och vill växa och bli fler!

Som konsult på Meritmind erbjuds du en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, utvecklas inom ekonomiområdet och bli en del av en stark intern gemenskap. Våra anställda konsulter har en trygg anställning med fast månadslön, möjlighet till kompetensutveckling genom Meritmind Advance och inte minst fantastiska kollegor.

Både du som är intresserad av en konsultanställning och du som har F-skattsedel är välkommen att söka rollen. Det är en fördel om du är tillgänglig omgående.

Vanligt förekommande roller:

  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Produktionscontroller
  • Redovisningsekonom
  • Koncernredovisningsekonom
  • Redovisningsansvarig
  • Treasury

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete på större bolag inom något av ovanstående områden. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter.

Placering: Skåne, Blekinge eller Kronoberg.

Om Meritmind AB

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707 49 99 63 eller helena.centerblad@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera