Erfarna ekonomer för konsultuppdrag i Uppsala och norra Stockholm

Stockholm, Uppsala Heltid

Meritmind söker nu konsulter inom ekonomi, bosatta i Uppsala och norra Stockholm.

Som anställd konsult via Meritmind erbjuds du en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, använda din kompetens för att stötta ett bolag som behöver dig samt utvecklas inom ekonomiområdet. Vi erbjuder månadslön, friskvårsbidrag, utbildning och härliga kollegor.

Du som har F-skattsedel och vill ta uppdrag som associerad konsult via Meritmind är också välkommen att söka rollen. Det är en fördel om du är tillgänglig omgående eller inom snar framtid.

Vanligt förekommande roller:

  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Redovisningsekonom
  • Koncernredovisningsekonom
  • Redovisningsansvarig
  • Treasury

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet av kvalificerat arbete på större bolag inom något av ovanstående områden. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de större ekonomi-/ affärssystemen samt om du är van användare av Excel. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter.

Placering: Uppsala / norra Stockholm

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchefer på Meritmind, Ida Roman på 070-278 04 34 och Tina Rehnman på 070-166 08 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.