Juniora controllers till Meritmind, Linköping

Linköping Heltid

Vårt tvååriga snabbspår för unga, talangfulla blivande controllers rullar på och vill nu utöka gruppen med fler framtida stjärnor i Stockholm, Västerås, Linköping och Malmö. Är du en av många ekonomer med höga ambitioner och ett par års yrkeserfarenhet t.ex. som redovisningsekonom eller som junior controller i en linjeroll? Vill du vidare i din karriär men har svårt att hitta nästa steg? Då är Meritmind rätt för dig!

Vårt snabbspår innehåller mentorskap, varierande och utmanande konsultuppdrag hos Meritminds kunder samt kompetensutveckling genom utbildning. Genom dina uppdrag utvecklas du snabbt i din karriär som controller och konsult samtidigt som du bygger nätverk i både sociala och professionella sammanhang.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning, revision eller controlling. Har du redovisningsbakgrund ser vi gärna att du självständigt kan utföra ett bokslut. Självklart är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är väl bevandrad i de olika programmen inom MS Office.

Personliga egenskaper
För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som junior controller hos oss på Meritmind är du ambitiös och driven med en mycket god social förmåga. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Vidare ser du lockelsen i möjligheten att påverka din egen framtid genom att själv söka upp arbetsuppgifter och utbildningar som kan driva din utveckling framåt.

Placeringsort: Linköping med omnejd

Vårt erbjudande

  • En unik möjlighet för dig att snabbt utöka ditt CV och utvidga dina kunskaper inom controlling.
  • En fast anställning med marknadsmässig lön

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Malin Helg på 070-22 42 777 eller malin.helg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna är sökbara så länge annonsen finns tillgänglig.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera