Koncernredovisningsekonom, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du kvalificerad ekonom med god erfarenhet av koncernredovisning? Är du dessutom intresserad av att arbeta som konsult och ständigt utvecklas i din profession, då är Meritmind företaget för dig. Vi har en stor efterfrågan från våra kunder på kvalificerade uppdrag inom koncernredovisning. Våra kunder är intressanta företag inom olika branscher, både medelstora och stora med välkända varumärken.

Som konsult på Meritmind erbjuds du fast anställning och får möjligheten att utvecklas och bidra till våra kunders framgång.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Koncernredovisning
  • Koncernkonsolidering
  • Avstämningar av koncernmellanhavanden
  • Kvalitetssäkring av finansiell information
  • Kvartalsrapportering och årsredovisningar
  • Månads-kvartals och årsbokslut

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av arbete med koncernredovisning och vana att arbeta självständigt. Du har erfarenhet från börsnoterade, internationella bolag och IFRS samt vana att arbeta i olika koncernrapporteringssystem. Dina kunskaper i Excel är goda och du behärskar engelska i både tal och skrift. Snabb tillgänglighet ser vi som ett stort plus.

Personliga egenskaper
Du bör stimuleras av nya miljöer och av mötet med människor. Det är självklart för dig att vilja bidra med förbättringar och du har en hög ambitionsnivå. Du är analytisk lagd och har förmågan att sätta dig in i mer komplicerade arbetsuppgifter samt hantera komplexa frågor. Du kan snabbt skaffa dig en översikt över stora mängder av finansiell information. Du är kommunikativ och kan bygga goda relationer.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.
Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) 
samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Tina Rehnman på 070-166 08 32.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.