Konsultchef till Meritmind, Malmö

Malmö Heltid

Meritmind står inför en spännande utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation. Till vår konsultverksamhet söker vi en engagerad konsultchef med ett genuint intresse för människor och för att göra affärer. Tillsammans med kollegorna i gruppen ansvarar du för att matcha i konsultuppdrag, skapa goda kundrelationer samt förse affärsområdet med nya konsulter. Du har fullt personalansvar för en grupp konsulter. Meritmind är ett entreprenörsdrivet och prisbelönt tillväxtföretag. Vi hoppas att du vill bli en av oss och bidra till vår fortsatta framgång!

Som konsultchef arbetar du också med:

  • Att bygga nätverk både med kunder och kandidater.
  • Att finna relevanta lösningar på kundbehov inom ekonomiområdet tillsammans med kunden och Meritminds övriga organisation.
  • Att driva och utveckla affären framåt.
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder.
  • Rekrytering av egen personal.
  • Personalansvar och personalvård; utvecklingssamtal, lönesamtal, uppföljningssamtal osv.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att bygga nätverk, nå resultat och ser gärna att du har erfarenhet från ekonomiområdet. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med mycket kundkontakt, t.ex. inom konsult- eller bemanningsbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas på Meritmind och vara framgångsrik i rollen som konsultchef har du lätt för att skapa relationer och förstår komplexa bolagssammanhang. Du är mycket intresserad av att göra affärer och hjälpa våra kunder till framgång. Som person är du trygg i dig själv, har en hög energinivå och drivs av att skapa framgångsrika relationer. För att trivas i rollen bör du även vara bekväm i en varierad vardag där din agenda snabbt kan komma att ändras. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och utvecklas med stort kundfokus.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva kollegor vars arbete präglas av laganda och engagemang. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats!

Placeringsort: Malmö

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare, Helena Casserlöv-Kvist, blev Årets företagerska 2011 (Beautiful Business Award), en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer (Veckans Affärer 2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör (SvD 2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta vår kontorschef Caroline Thörn på 070-7870375. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 november 2017.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.