Meritmind söker dig som vill arbeta som Financial Analyst i Trollhättan

Heltid

Nu söker vi Financial Analysts, både för rekrytering och interimtjänster. Placeringsort kommer vara Trollhättan och tillsättning kommer ske löpande.

Exempel på ansvarsområden som Financial Analyst:

  • Analysera och presentera budget/prognos samt strategiska planer.
  • Ta fram och säkerställa finansiella modeller
  • Säkerställa masterdata och utveckla rapporter
  • Systemansvar för finansiella processer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi har flera års praktisk erfarenhet av att arbeta som Financial Analyst. Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska samt är en kvalificerad Excelanvändare. Du har tidigare varit systemadministratör/superuser för SAP eller Cognos. Är du tillgänglig med kort varsel ser vi det som positivt.

Personliga egenskaper
I rollen som Financial Analyst tror vi att det är viktigt att du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och är en person med systemintresse. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Felix Eliason på 0700 – 80 94 79. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så länge denna annons är publicerad.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera