Meritmind söker konsult inom finans till Göteborg

Göteborg Heltid

Nu söker vi dig med bakgrund inom finans/bank, till flera tjänster i Göteborgsområdet, både för rekrytering och interimtjänster. Då våra kunder är stora till medelstora bolag inom både tjänste- och produktionsindustrin, och många med internationell verksamhet, erbjuds du en bred och spännande vardag. Vi har tjänster både till dig som redan idag arbetar som konsult och för dig som vill ta nästa steg i karriären och utvecklas som konsult hos oss på Meritmind eller som anställd hos någon av våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Delaktighet i affärs- och produktutveckling av finans-, försäkrings- och andra kundlojalitetshöjande produkter och tjänster som stöder verksamhetens affärsplan.
  • Delaktig i förhandling med kunder/partners.
  • Månadsrapportering.
  • Koordinera internationell rapportering.

Kvalifikationer och erfarenhet
Magisterexamen eller motsvarande genom erfarenhet.
Hög grad av affärsförmåga och förståelse för detaljhandeln och eftermarknad.
Kunskap om finans/försäkringsprodukter.
Kunskap om försäljning, marknadsföring, serviceprocesser och strukturer.

Personliga egenskaper
Trivs i en föränderlig och innovativ miljö och bidrar till kontinuerliga förbättringar.
God kommunikationsförmåga.
Analytisk.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef, Eva Leinemar på 0708- 24 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så länge denna annons är publicerad.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.