Meritmind söker en erfaren och driven kontorschef till vårt Göteborgskontor

Göteborg Heltid

Meritmind grundades år 2000 och vårt kontor i Göteborg öppnade under 2014. Nu vill vi ta nästa steg i vår tillväxtresa. Därför söker vi nu en kontorschef som kan axla ansvaret att hjälpa våra kunder och medarbetare i Region Väst till framgång!

Vi erbjuder
Ett av Göteborgsregionens mest spännande jobb. Du kommer till Sveriges ledande ekonomikonsultföretag, med kvalificerade kollegor och där kund alltid är i fokus. Meritmind har stort fokus på att vara kunders förstahandsval och satsar mycket på att ligga i framkant vad avser tjänster, arbetssätt och innovation.

Arbetsuppgifter
Som kontorschef ansvarar du för att Meritmind Väst stärker sin position som Sveriges ledande ekonomikonsultbolag. Det geografiska området som kontoret täcker är Västra Götaland med stort fokus på Storgöteborg. Som kontorschef kommer du att ha fullt resultat- och personalansvar blir en viktig del av dina arbetsuppgifter att säkerställa att regionen är rätt bemannad, att medarbetare är motiverade samt att de ges förutsättningar för att driva- och utvecklas i sina roller samt som grupp. I dagsläget är det fem direktrapporterande kollegor på kontoret.

För att förstå våra kunders behov och hur vi kan hjälpa dem till framgång kommer du också att ha eget kundansvar.

Du kommer även att arbeta på ett övergripande plan då du kommer att ingå i Meritminds Ledningsgrupp för affärsområde Interim och Rekrytering.

För att trivas i rollen tror vi att du:

  • Har erfarenhet från att leda, expandera och hållbart bygga en konsultverksamhet med stort kundfokus.
  • Vana vid fullt resultatansvar
  • Är duktig på att utveckla medarbetare och bygga välfungerande lag samtidigt som du gillar att vara hands-on, ta initiativ, agera och få saker genomförda både själv och tillsammans med andra
  • Har egen erfarenhet av komplex försäljning, gärna kompetens i termer av kvalificerade konsulter och projekt
  • Är lokalt förankrad i Göteborg med omnejd
  • Har potential och vilja att utvecklas vidare i din roll tillsammans med dina kollegor i Väst och övriga Meritmind koncernen

Du rapporterat till Operativ Chef Syd & Väst, som ingår i koncernledning.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 17/8. Maila din ansökan till: rekryteringmm@meritmind.se 

På grund av semestertider kommer vi tyvärr inte att kunna svara på eventuella frågor under hela ansökningsperioden. Fram till och med 17 juli kan du vända dig till Wiveka Söderberg, HR-chef. Från och med 13 augusti kan du vända dig till Håkan Ossmyr, Operativ Chef Syd & Väst. Du kan nå oss via vår växel på telefonnummer 031-383 55 00.

Tänk på följande innan du skickar din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tänk på att inte använda knappen ”Ansök” nedan utan vänligen maila din ansökan till: rekryteringmm@meritmind.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst