Meritmind söker redovisningsekonom för konsultuppdrag på deltid i centrala Göteborg

Göteborg Deltid

Arbetar du idag som redovisningsekonom eller redovisningskonsult och är intresserad av att arbeta deltid, eller har utrymme för ytterligare ett uppdrag som uppgår till 50 procent? Vi söker nu dig med tillgänglighet inom kort till längre uppdrag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Självständigt arbeta med månads- och årsbokslut för ett av koncernens mindre bolag
  • Skatt- och momsdeklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du har förmågan att arbeta i team och att hantera många bollar i luften. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel och att kommunicera på engelska. Det är meriterande om du har arbetat med Visma Business och har erfarenhet av elektronisk hantering av leverantörsfakturor.

Placeringsort: Göteborg

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014).

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig, Felix Eliason på 070- 080 94 79. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så länge denna annons är publicerad.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.