Projektinriktad redovisningsansvarig till Arla Plast

Borensberg Heltid

Trivs du med att driva förändrings- och förbättringsarbete, att få effektivisera processer och skapa förutsättningar för organisationen att utvecklas och ta rätt steg in i framtiden? Arla Plast strävar varje dag efter att bli bättre genom att utveckla sina produkter både vad gäller kvalitet och för att minska miljöpåverkan.

Meritmind rekryterar för Arla Plasts räkning en redovisningsansvarig till deras härliga ekonomiteam på huvudkontoret i Borensberg. Vi söker dig som drivs av att jobba brett i en föränderlig och fartfylld miljö och som har erfarenhet av att arbeta i projektform och driva utvecklingsprocesser. På Arla Plast får du chansen att både utveckla och utvecklas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Effektivisering av processer, förändrings- samt förbättringsarbete
  • Projektledning
  • Upprättade av månads-, kvartals- och årsbokslut med framtagande av årsredovisning
  • Koncernredovisning
  • Delaktighet i budgetarbete

Som redovisningsansvarig kommer du även ansvara för redovisningen för två av koncernens mindre bolag. Du rapporterar till ekonomichefen och kommer vara delaktig i ett team på sju personer.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av kvalificerad redovisning, bokslut, rapportering och vi ser gärna att du även har arbetat med koncernredovisning. Vidare har du god erfarenhet av projektarbete, gärna som projektledare, och förändringsarbete. Du har goda systemkunskaper samt talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som redovisningsansvarig har du egenskaper som analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du har ett coachande förhållningssätt och som person beskrivs du som engagerad och kunnig.

Placeringsort: Borensberg

Om Arla Plast
Arla Plast är ett familjeföretag som extruderar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Deras produkter används inom byggnation, automotive och reklam/ butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar de i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. De är cirka 250 anställda och omsätter cirka 800 mkr på ett trettiotal marknader.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Arla Plast med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera