Redovisningsansvarig till CareDx, Stockholm

Stockholm Heltid

Vi söker nu en redovisningsansvarig till CareDx, ett internationellt och dynamiskt Life Science bolag. I rollen som redovisningsansvarig kommer du att arbeta med helheten inom redovisning och självständigt ta ansvar för bokslutsprocessen i nära samarbete med övriga i vårt ekonomiteam. Du kommer att rapportera till vår CFO och din arbetsplats är i trevliga lokaler i Stadshagen centralt i Stockholm.

Ansvarsområde som redovisningsansvarig:

  • Ansvar för löpande redovisning i 3 bolag
  • Upprätta månads- och årsbokslut, årsredovisning och deklarationer
  • Likviditetsprognoser
  • Rapportering och koordination med vår outsourcingpartner gällande lön och pensioner
  • Budget och prognoser med analyser och uppföljning
  • Delta i förbättring av existerande rutiner och processer inom ekonomiavdelningen
  • Nära samarbete med Business Controller och övriga inom ekonomiavdelningen
  • Kontakt med revisorer och myndigheter

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av arbete med redovisning och van att arbeta självständigt och ta ansvar för hela bokslutsprocessen. Du är van att arbeta med legala redovisningsfrågor och regelverk. Vi ser som meriterande en bakgrund som revisor och erfarenhet av att arbeta inom amerikanska bolag. Vidare har du goda kunskaper i Excel och du är bra på att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig på CareDx är du en självgående person som gillar att ta ansvar för ditt arbete och samarbeta med andra. Du är flexibel, prestigelös och effektiv som person. Du har en förmåga att se detaljer likväl som att höja blicken och du har en god analytisk förmåga.

Placeringsort: Stockholm

Om CareDx:
CareDx är ett life science bolag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer högkvalitativa produkter för säkrare transplantationer av blodstamceller och organ på den globala marknaden.

CareDx skall inom sitt segment vara en ledande aktör med en bred produktportfölj som löser stora medicinska problem. Utöver befintliga produkter för diagnostik och matchning inom hematopoetisk stamcellstransplantation och organtransplantation skall bolaget erbjuda ett kompletterande sortiment av produkter som ökar möjligheterna till framgångsrika transplantationer. CareDx produkter ska vara ett förstahandsval för sjukhus, kliniker och laboratorier.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar CareDx AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.