Redovisningsekonom med brinnande intresse för Djurgården Hockey, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en driven redovisningsekonom med vilja att utvecklas, samtidigt som du har ett stort idrottsintresse? Då kan detta vara ditt drömjobb! För Djurgården Hockeys räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ekonomiteamet. Som redovisningsekonom kommer du vara med och utveckla ekonomifunktionen i ett bolag med ständiga förändringar. Du kommer att ansvara för redovisningen och rapporteringen för 3 bolag. I rollen som redovisningsekonom kommer du hantera den löpande redovisningen samt arbeta med månadsbokslut, årsbokslut och koncernredovisning. Du kommer bli del av ett tight team på Djurgården Hockeys ekonomiavdelning med placering på kontoret ett slagskott från Hovet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Redovisningsekonom:

 • Månatligt bokslutsarbete och löpande bokföring
 • Sammanställning av månadsrapport
 • Årsbokslut för bolag och koncern
 • Avstämningar och analyser
 • Deklarationer och andra skattefrågor
 • Intern kontroll

Kvalifikationer och erfarenhet
Till rollen som redovisningsekonom är det meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser att du har 3-5 års relevant erfarenhet inom redovisning och/eller revision och du har tidigare arbetat självständigt med bokslutsarbetet. Vidare har du varit delaktig i analys av redovisning och kommit i kontakt med rapportering. Du har erfarenhet av effektiviseringar och motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Du är en trygg användare av Excel och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom är det viktigt att du tycker om att utmana och vågar ta för dig. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och har ett starkt intresse för idrott och helst hockey. Du har en positiv attityd och ett prestigelöst förhållningssätt. Du har en analytisk förmåga och tycker om att gå till botten med saker och ting. Här trivs du som uppskattar att ingå i socialt sammanhang tillsammans med trevliga kollegor.

Placeringsort: Stockholm

Om Djurgåden Hockey
Djurgården Hockey är Sveriges mest framgångsrika ishockeylag genom tiderna med totalt 17 SM-guld på meritlistan på herr- och damsidan. Efter bildandet 1922 har Djurgården Hockey varit en av ledande klubbarna inom Svensk Ishockey.  För Djurgården Hockey är ett socialt ansvarstagande en naturlig del av vår roll i samhället. Den absolut största delen av vår verksamhet består i att utveckla barn och ungdomar i vår ungdomssektion. Utöver vår kärnverksamhet vill vi ta vara på rollen som en ledande aktör i Stockholm och göra en positiv skillnad i samhället. Vår vision lyder ”Djurgårdens Idrottsförening får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa’’.

 • För oss är idrott något som får människor att växa
 • Vi ger en gemenskap och en utvecklande väg för att hantera utmaningar
 • Vi visar att rättvisa förutsättningar bygger både individer och samhälle

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Djurgården Hockey med Meritmind. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera