Redovisningsekonom med kunskap inom moms sökes för längre konsultuppdrag, Malmö

Malmö Heltid

Vi söker nu en konsult inom redovisning med egen F-skattsedel eller som är intresserad av att bli anställd för ett längre uppdrag i Malmö. Du kommer att jobba i ett drivet team och med både den svenska och danska delen av bolaget, därför efterfrågar vi någon med kunskap inom både dansk och svensk momsredovisning. Start för uppdraget är i mitten av januari, uppdraget beräknas vara fram till våren 2019.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning och bokföring
  • Momsredovisning
  • Löner för 20 anställda
  • Avstämningar
  • Delaktig i bokslutsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Du bör ha högre utbildning inom ekonomiområdet och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är självgående och noggrann med ett gott sifferminne. Du behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som konsult via Meritmind är du en problemlösare som gärna delar med dig av din kunskap till andra och kommunikations- och samarbetsförmåga är god. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Placeringsort: Malmö

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anders Lignell på 070–730 32 50 eller kundansvarig Sandra Grudemo på 070-166 08 15.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.