Redovisningsekonom till Furlands revisionsbyrå i Linköping

Linköping Heltid

Det går fortsatt bra för Furlands Revisionsbyrå och vi på Meritmind har fått förtroendet att rekrytera ytterligare en redovisningskonsult till deras framgångsrika team i Linköping. Vi söker dig som vill vara verksam i en familjär kultur i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Furlands tjänsteutbud är brett vilket innebär att du får hjälpa deras kunder inom flera olika områden. I teamet finns olika typer av specialistkompetenser som i sin tur ger dig möjlighet att utvecklas extra inom områden såsom kalkyler, budgetar och koncernredovisningar.

Huvudsakliga ansvarsområden
Här får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Upprättande av bokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
  • Bevara goda kundrelationer

Erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som är redovisningskonsult som har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter på en revisions- eller redovisningsbyrå.

För att trivas på Furlands är du en initiativrik person som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din numeriska skärpa är god och du beskrivs som en analytisk och social person. Som redovisningskonsult har du dagligen kontakt med ett flertal kunder, det är således viktigt att du trivs att bygga och bevara goda kundrelationer och har en hög servicekänsla.

Placeringsort: Linköping

Om Furlands Revisionsbyrå AB
Furlands mål är enkelt: att hjälpa företagare få bästa utfall i den egna plånboken genom att ha professionell kontroll på företaget. Det innebär att vi inte bara står för bredd i tjänster inom redovisning, revision och skatt utan går på djupet när det behövs och finns vid företagarens sida när det oväntade händer.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Furlands med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval kommer att påbörjas under v.33. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Observera att det endast är möjligt att bifoga ett dokument.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera