Redovisningsekonomer till Meritmind Västerås

Västerås Heltid

För att möta den stora efterfrågan på ekonomikonsulter i Västmanland vill och behöver vi fylla på med fler ekonomer i vår konsultgrupp. Vi vill därför gärna komma i kontakt med dig som är erfaren redovisningsekonom och ser möjligheter i att få utvecklas och breddas i din roll som ekonom som konsult hos Meritmind som är nischade mot just ekonomer.

Vi på Meritmind vill hjälpa människor och företag till framgång. Det gör vi genom att erbjuda dig som konsult att under trygga anställningsförhållanden få erfarenhet från olika företag i olika branscher och genom att erbjuda våra kunder kompetenta konsulter.

Meritmind erbjuder tillsvidareanställning fast månadslön, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Är du mer intresserad av att som egen företagare med F-skattsedel ta uppdrag via oss som associerad konsult går det lika bra.

Exempel på roller som konsult inom redovisning

  • Redovisningsekonom
  • Redovisningsansvarig
  • Koncernredovisningsekonom
  • Redovisningschef

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet från någon eller några av ovanstående roller. Du har med fördel erfarenhet från produktion och tillverkande industri då vi har flertalet kunder inom det området. Utöver det ser vi att du är bokslutssjälvständig, har jobbat med löpande redovisning, skatt, moms, deklaration och årsredovisningar. Du är trygg med redovisningsprinciper som t.ex. K2/K3/IFRS.  Du har även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras av att möta nya människor och miljöer. Du visar organisatorisk medvetenhet, handlingskraft och har ett systematiskt arbetssätt. Din analytiska förmåga och ditt intresse för redovisning innebär att du håller dig à jour med det senaste och kan utnyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Västerås med omnejd

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Caroline Kallin på 076-032 0323 eller caroline.kallin@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är sökbar så länge annonsen finns tillgänglig.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.