Rekryteringskonsult till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Som rekryteringskonsult på Meritmind kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för och genomföra rekryteringsuppdrag åt våra välkända kunder. Detta innebär att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder samt genomföra affärer där du arbetar mot egen budget. Som rekryteringskonsult kommer du att driva hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer till att använda psykologiska analysverktyg och färdighetstester. Du deltar i vårt ständigt pågående arbete med att utveckla vår rekryteringstjänst och anpassa den efter nya utmaningar på marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult på Meritmind

 • Bearbetning av befintliga samt nya kunder tillsammans med kundansvariga
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Screening av CV och personliga brev
 • Intervjuer
 • Personlighetsbedömning och testning av kandidater
 • Utveckling av nätverk för kvalificerade ekonomer
 • Proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och kandidater

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Att ha erfarenhet från personlighetsbedömning är ett krav. Du bör tidigare ha deltagit och aktivt verkat i olika nätverk med syfte att bredda kontaktnät och fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bekväm i rollen som rekryteringskonsult och som uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det viktiga konsultativa momentet i rollen.  Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som hela tiden arbetar aktivt för att bredda ditt kontaktnät och är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Placeringsort: Stockholm

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utomlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer.

Ansökan

Visst låter detta intressant? För mera information är du välkommen att kontakta Regionchef Maria Dahl på 0720-39 38 40. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tjänsten är tillsatt.