Teamleader leverantörsreskontra till IP-Only, Uppsala

Uppsala Heltid

IP-Only, ett spännande tillväxtföretag söker dig som vill leda utvecklingen av och det dagliga arbetet i koncernens reskontrafunktion i takt med tillväxt och förändring. Som Teamleader leverantörsreskontra söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i Sveriges häftigaste fibersatsning. Reskontrateamet är en del av koncernens shared service center inom finans. Din närmaste chef är vår ekonomichef och din arbetsplats är centralt belägen nära järnvägsstationen i Uppsala.

Arbetsuppgifter som Teamleader leverantörsreskontra :

  • Daglig arbetsledning av teamets arbetsprocesser
  • Löpande utveckling av rutiner, arbetssätt och systemstöd
  • Många kontaktytor inom organisationen

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning, med god kunskap inom redovisning och reskontraarbete. Du är väl insatt i leverantörsreskontraprocessen och du är van att arbeta i och med tillhörande systemstöd. Lämplig bakgrund kan t ex vara tidigare ansvar för en reskontrafunktion med fördel i en eller flera organisationer under förändring, gärna med förändringsarbete avseende finansiella system, rutiner och flöden. Vi ser även som meriterande tidigare erfarenhet av arbete som konsult inom ekonomi eller revision. Du är bra på att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
IP-Only är ett värderingsstyrt företag där vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en serviceinriktad, engagerad och orädd person som tar egna initiativ och du drivs av få vara med på en förändringsresa där du också har möjlighet att få vara med och påverka. Du är dessutom kommunikativ med en bra samarbetsförmåga.

IP-Only erbjuder: En arbetsplats där våra medarbetare får utrymme att ta eget ansvar och egna initiativ. Vi tycker att det är viktigt att man ska trivas på jobbet, ha nära till skratt och vi är måna om att våra medarbetare skall få vardagen att gå ihop.

Placeringsort: Uppsala

Om IP-Only
Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 500 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.

IP-Only startade sin verksamhet 1999 och byggde från början upp en verksamhet baserad på en övertygelse om Internet och IP som centrala bärare för all form av kommunikation. Över tid har man samlat kompetens och personer med kunskap och erfarenhet av att bygga och driva en komplett modern infrastruktur av fibernät, datacenter och tekniska tjänsteplattformar

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar IP-Only med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera