Vi söker konsulter till Treasury Backoffice för uppdrag i centrala Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind fortsätter sin starka utveckling i Stockholm och söker nu ekonomikonsulter med erfarenhet inom Treasury backoffice. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som associerad till oss via ditt egna bolag. Som konsult via Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter hos våra kunder som verkar i många olika branscher. Våra kunder är främst medelstora till stora företag och många av dem är internationella och börsnoterade.

Exempel på arbetsuppgifter inom Backoffice

  • Betalningar och settlements
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Säkringsredovisning
  • Finansiell rapportering
  • Cash management

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet från försäkringsbranschen eller från arbete på bank. Du har god erfarenhet av arbete med bokslut, finansiell rapportering och myndighetsrapportering. Du hanterar också redovisning av finansiella instrument samt har god förståelse för boksluts-och Treasurysystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Wall Street Suite.

Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen som konsult är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affären och verksamheten. Du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsperspektivet samt att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga, ett eget driv och är en person som får energi av att möta nya människor. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Tina Rehnman, 070-166 08 32

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.