Learning
- Kompetensutveckling för ekonomer

Utvecklas som ekonom och person. Vi hjälper dig att lyckas!

 

Du som är ekonom behöver använda hela din hjärna. Vi på Meritmind Learning hjälper dig att effektivt utveckla båda delarna av den. Den vänstra delen med förmåga till analys, teknik, noggrannhet och den högra med presentation, kommunikation, känslor och nätverk.

Vi tror på att lära sig mjuka och hårda kompetenser i gemenskap på ett varierat sätt i blandade lärmiljöer.  Webbinarier och coachning är format som passar den högra hjärnhalvan och den vänstra utvecklar vi med hel- och halvdagsutbildningar i grupp och nätverksträffar.

Under hösten lanserar vi MeritGO - ett stöd för ekonomens dagliga arbete och kompetensutveckling. Du får ett stort utbud av 1-5 minuters filmer med relevanta och aktuella ämnen. Nya avsnitt tillkommer varje månad. Alltid tillgängligt - on the GO.

 

Kommande seminarier & utbildningar

2018-11-21 08:30

Tvådagarsutbildning: Vinnande presentationer för ekonomer

Vill du som ekonom känna dig trygg i att hålla vinnande och tydliga presentationer? I så fall är detta rätt utbildning för dig. Vid två heldagarstillfällen kommer vi att hålla utbildningen ”Vinnande presentationer för ekonomer”.

Läs mer
2018-11-22 08:30

Excel onlineutbildning ”Pivottabeller på djupet”

Välkommen att delta på Meritminds onlineutbildning i Excel för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap. Här får du en genomgång av hur du tillämpar pivottabeller på en högre nivå.

Läs mer
2018-11-22 18:00

Kompetenskvällar och nätverk för controllers: Controller som kommunikatör. Tre tillfällen.

Upplever du som controller kommunikativa utmaningar i ditt dagliga arbete? Under tre kvällar får du med case-baserade uppgifter kompetensutveckla dig med andra controllers. Med handledning får ni chansen att dra nytta av varandras erfarenheter, samtidigt som ni vidgar ert kontaktnät.

Läs mer

Säkerställ att du får inbjudningar till våra seminarier!

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta Camille Madelon på learning@meritmind.se.

Inspiration

Whitepapers

Automatisera årsredovisningen (video)

Till Meritminds seminarium "Så automatiserar du årsredovisningsprocessen" (mars 2015) bjöd vi in tre leverantörer som visade sina lösningar och genomförde rundabordssamtal med deltagarna. Vi passade på att be dem presentera sina lösningar och svara på några frågor.

Läs mer

Digitalisering (video)

Tidningsrubrikerna skriker ”Digitalisera eller dö!”. Affärsmodeller ifrågasätts på fundamental nivå. Yrken försvinner och ersätts av robotar. Kommer vi ekonomer behövas framöver? Vad ska vi göra? Känner du att det är svårt att veta hur digitaliseringen kommer att påverka ditt arbete som ekonom? Är det svårt att komma med bra svar när ledningen frågar vad ni på ekonomisidan gör på digitaliseringsområdet?

Läs mer

Ledarskap för lönsamhet (video)

Hur ska du forma ett ledarskap som ökar fokus på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer

Senaste på bloggen