Meritmind ♥ CFO

Meritmind är CFO:ns bästa vän. Vi utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare.

Läs mer

Det är troligt att du själv arbetar inom ekonomi eller i alla fall med ekonomirelaterade frågor. Om vi ska gissa är du CFO eller ekonomichef. Men du kan lika gärna arbeta som koncernredovisare, controller eller rent av med HR-frågor. Det kvittar för oss. Vi hjälper dig gärna.

Vi utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.

 

Rådgivning
När du behöver hjälp att genomlysa processer, styrmodeller, stödsystem och genomföra förändringsprojekt
Interim
När du behöver stöd under en begränsad tid i form av en konsult som upprätthåller och utvecklar en tjänst
Rekrytering
När du behöver rekrytera in ny personal eller vidareutveckla förmågan hos chefer, medarbetare och grupper

Vi hjälper företag och människor till framgång

På Meritmind kombinerar vi det kommersiella med omtanke. Vi strävar inte bara efter att ditt företag ska bli framgångsrikt, utan även efter att du och dina medarbetare ska lyckas och samtidigt må bra.

Det är en pressad tillvaro för många ekonomer. Ständiga deadlines, ofta stora arbetstoppar med mycket rätt eller fel i arbetet. Det dagliga ska hinnas med och samtidigt ska verksamheten utvecklas. Företaget ska ha bra styrning och rätt redovisning.

Vi hjälper våra kunder att lyckas och bidrar till att deras medarbetare har en hållbar arbetssituation. Vi gör detta genom att säkerställa både nuvarande och framtida kompetensbehov, samt genom att driva förändring hos våra kunder. Alltid inom nischen för kvalificerade ekonomitjänster.

Korta fakta om Meritmind

 • Specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet
 • Kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping
 • Grundades år 2000 av Helena Casserlöv-Kvist, som alltjämt är vd
 • Ca 250 medarbetare, hög andel anställda och stort nätverk inom ekonomiområdet
 • Tillväxt med egen cash flow
 • Arbetar i Sverige och internationellt
 • Kunder är multinationella koncerner, börsföretag och andra företag som ställer höga krav inom ekonomiområdet
 • Meritmind har fått många utmärkelser genom åren, bl.a; Tillväxtföretag (Ahrens/Affärsvärlden), Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans affärer) och National Champion (European Business Awards).
 • Vår grundare och vd Helena Casserlöv-Kvist blev Årets företagerska 2011 (Beautiful Business Award), en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer (Veckans Affärer 2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör (SvD 2014).
 • Socialt engagemang är viktigt för oss och vi är engagerade i flera organisationer, bl.a. Vänföreningen Portee och UNHCR.
 • Meritmind ingår i Meritmindkoncernen tillsammans med systerföretaget Brightby

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontakta oss