Seminarium: Den digitala ekonomi­funktionen 2020

22 jan

Hur ser ekonomifunktionen ut 2020? Är den så digital som du skulle önska eller finns det mer att arbeta på? Vi lät nyligen 750 chefer på svenska ekonomiavdelningar svara på vad som stod högst på deras agenda inför 2020. Svaren visar tydligt att frågor kopplade till digitalisering och effektivisering är överst på prioriteringslistan. Varmt välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur du tar dig an dessa utmaningar.

Morgonen bjuder på trendspaning och vägledning kring olika digitaliseringsfrågor. Vi kommer bland annat att belysa hur robotisering och andra digitala verktyg påverkar våra arbetssätt och vilka krav det ställer på processtyrning, förändringsledning och ledarskap. Vi tar också upp frågeställningar kring framtida roller och krav på kompetensutveckling. Dessutom utlovas konkreta tips på hur du lyckas med den digitala transformation som vi alla antingen påbörjat eller står inför.

Ur innehållet

  • Trendspaning
  • Ny teknik, nya möjligheter
  • Ett förändrat fokus och ledarskap
  • Medarbetare - nya roller och beteenden
  • Framgångsfaktorer för lyckade transformationer

Seminariet baseras på den föreläsning som Nina Sjödin och Catrine Backman höll på Ekonomi & Företag på Kistamässan i höstas.

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, ekonomichef eller jobbar med redovisning eller controlling.

Föreläsare

Nina Sjödin, rådgivningskonsult, Meritmind

Kristin Mehta, rådgivningschef, Meritmind

Tid och plats

Stockholm onsdagen den 22 januari, kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost mellan kl 07.30-08.00 och seminariet håller på kl 08.00-09.00.
Adress: Meritmind, Vasagatan 12, 111 20 Stockholm. Se karta här >>

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 19 januari. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

Prenumerera på inbjudningar

Prenumerera på seminarier och utbildningar. Du får då inbjudningar direkt i inboxen.

Prenumerera