Webbinarium: Framtidens Employer Branding – Så blir du en attraktiv arbetsgivare efter corona

18 jun

Välkommen att delta på Meritminds kostnadsfria frukostwebbinarium om Framtidens Employer Branding! Vi har bjudit in Anna Dyhre, ledande expert inom Employer Branding för att diskutera vad som krävs för att bli en attraktiv arbetsgivare efter corona.

Pandemin har inneburit att i stort sett hela världen har digitaliserats i rekordfart. Och det har förändrat arbetslivet. Många arbetsgivare har insett att det fungerar bra med distansarbete och digitala möten. Men vi är alla olika. Vissa medarbetare uppskattar distansarbete mer, medan andra saknar spontana och kreativa möten vid kaffemaskinen.

Det förändrade och flexibla arbetslivet innebär att vi ställs inför nya frågor. Hur ska arbetsplatser förbli attraktiva och förhålla sig till medarbetarnas olika förväntningar på en arbetsplats. Och vad innebär det egentligen att vara en attraktiv arbetsplats efter corona? Hur har synen på Employer Branding förändrats i och med pandemin?

Detta och mycket annat kommer vi diskutera med Anna Dyhre, en starkt drivande och ledande expert inom Employer Branding i Sverige.

Ur innehållet

• Hur ska arbetsgivare förbli attraktiva och tillgodose medarbetarnas krav på arbetsplatsen efter corona?
• Hur får man till en bra företagskultur, sociala träffar och rätt anställningsvillkor (heltid/deltid)?
• Vilken hänsyn bör arbetsgivare ta till olika individers önskemål?
• Hur viktigt blir självledarskapet och hur kan arbetsgivare hjälpa sina medarbetare med detta?
• Hur lyckas du med ledarskapet på en flexibel arbetsmarknad?
• Vad säger forskarna om distansarbete? Vilka är fördelarna respektive nackdelarna?
• Vilka trender ser vi framåt?

Datum och tid

18 juni kl 08:00-09:00

Målgrupp

Webbinariet är öppet för alla men riktar sig framför allt till HR-chefer och andra chefer inom ekonomiområdet.

Om vår gästföreläsare Anna Dyhre

Anna Dyhre är en av Sveriges ledande experter inom Employer Branding. Hon var tidigare Sverigechef på Employer Branding-företaget Universum. I dag arbetar Anna som Senior Advisor på Coreworkers, ett företag som ständigt strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och brinner för vikten av att utveckla ämnet Employer Branding. Anna är efterfrågad moderator och talare på konferenser och event och sitter med i styrelsen på Akavia. Hennes bok om Employer Branding vann årets marknadsföringspris år 2018.

Annas bakgrund från affärsvärlden kombinerat med hennes stora samhällsintresse och mångåriga erfarenhet av Employer Branding är en unik mix. Denna mix ligger grund för Annas förmåga att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan.

    

Föreläsare (till vänster):
Anna Dyhre, expert inom Employer Branding, Senior Advisor på Coreworkers och styrelseledamot på Akavia

Moderator (till höger):
Maria Dahl, Chief Operating Officer på Meritmind

Praktiskt

Webbinariet är kostnadsfritt och sker online. Ingen webbkamera krävs, men ett headset är bra att ha. Det är viktigt att du testar ljud och uppkoppling innan webbinariet. Vi skickar information om hur du gör detta i samband med att du anmäler dig. Då får du också din anslutningslänk. Kort inpå webbinariet skickar vi också påminnelser med samma information. Skulle du ändå sakna informationen vill vi tipsa om att du kollar i din skräpkorg alternativt kontaktar oss på events@meritmind.se så hjälper vi dig.

Föreläsningen håller på i ca 45 minuter och därefter finns det möjlighet att ställa frågor via en chattfunktion.

Anmälan

Sista anmälningsdag 17 juni 2021.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla