Seminarium ”Robotics för ekonomer i praktiken”

22 aug - 28 aug

Vad menas egentligen med digitalisering, robotisering, RPA, machine learning, AI, Power BI, advanced analytics? Listan på modeord som florerar inom det här området just nu kan göras hur lång som helst. Men vad innebär de egentligen och hur påverkas ekonomens roll och ekonomifunktionen av allt detta? Finns det någon framtid för oss eller kommer vi att ersättas av robotar? Låt oss reda ut begreppen tillsammans och ta del av hur andra företag konkret tagit de första stegen inom robotics.

Vad är egentligen en robot? På vårt frukostseminarium kommer vi att gå igenom innebörden av några av de begrepp som främst förekommer inom robotisering och artificiell intelligens. Vi förklarar skillnaderna samt berättar i korthet hur de praktiskt kan användas och leda till effektivisering och värdeskapande aktiviteter.

Vi kommer att dela med oss av erfarenheter från företag som just nu implementerar robotics inom sin ekonomifunktion. Du får konkreta tips på vad som krävs för att komma igång och vad man bör tänka på vad gäller processkartläggning, resurser och kompetensutveckling.

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, ekonomichef eller jobbar med redovisning eller controlling.

Föreläsare

Catrine Backman, rådgivningskonsult på Meritmind
Niklas de Rosche, rådgivningskonsult på Meritmind

Bild på föreläsaren Catrine Backman

Catrine Backman

Bild på föreläsaren Niklas de Rosche

Niklas de Rosche

Tid och plats

Linköping
Tid: Onsdagen den 22 augusti kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost från kl 07.30 och själva seminariet håller på mellan kl 08.00-09.00.
Plats: Sky Hotel Apartments/Meetings, Tornbyvägen 1, 582 73 Linköping. Se karta här >>
OBS! Eventet i Linköping är fullbokat 

Västerås
Tid: Fredagen den 24 augusti kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost från kl 07.30 och själva seminariet håller på mellan kl 08.00-09.00.
Plats: Elite Stadshotellet, Stora Torget 7, 721 03 Västerås. Se karta här >>
Sista anmälningdag är den 22 augusti.

Malmö
Tid: Tisdagen den 28 augusti kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost från kl 07.30 och själva seminariet håller på mellan kl 08.00-09.00.
Plats: Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg, 221118 Malmö. Se karta här >>
OBS! Eventet i Malmö är fullbokat

Anmälan

Det finns ett begränsat antal platser. För sista anmälningsdag var god se ovan.

Seminariet är kostnadsfritt, men om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.