Seminarium: Vinnande presentationer för ekonomer

18 sept

Hur möter man de ökande kraven som ekonom på att kunna kommunicera komplicerad ekonomisk information? Ledningen vill veta allt mer om vad en rapport faktiskt säger. Det gäller både den gångna perioden men ofta ännu mer om vad det kan betyda framåt. Ekonomens roll blir allt mer konsultativ vilket ställer stora krav på affärsmässighet. En trend som märks i alla ekonomiroller. 

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium där du får en inblick i vinnande presentationsteknik för ekonomer. Oskar Sergel - erfaren kursledare inom kommunikation och presentation - har fokuserat på ekonomers behov och kommer ge dig tips och råd kring hur du effektivt presenterar ekonomi och hur era medarbetare kan utvecklas inom detta område.

Oskar kommer bland annat att prata om metoder för att anpassa sin kommunikation utifrån mottagaren, om klassiska fallgropar vi bör undvika, om att göra det svåra enkelt och om vägar för att använda PowerPoint effektivt.

Han har även tillsammans med Meritmind Learning tagit fram 20 korta filmer om ämnet inom ramen för vår kunskapsplattform MeritGO. Kortfattat kommer vi även visa på den nya pedagogiken med mikrolärande via webben, för att t.ex. kunna hantera ökade kompetenskrav på kommunikativ förmåga.

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som arbetar som ekonom och i din roll behöver presentera ekonomisk information.

Föreläsare

Oskar Sergel, föreläsare

Tid och plats

Stockholm
Datum: Onsdagen den 18 september
Tid:
Kl 07.30-09.00. 
Vi bjuder på frukost från kl 07.30. Seminariet pågår mellan kl 08.00-09.00.
Adress: Meritmind, Vasagatan 12 plan 4, 111 20 Stockholm, se karta.

Anmälan
Sista anmälningsdag: 16 september.
Det finns ett begränsat antal platser. Seminariet är kostnadsfritt, men om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera