Webbinarium: Bygg ditt varumärke på LinkedIn och skapa karriärmöjligheter

18 nov

Idag är det en självklarhet att ha en profil på LinkedIn. I princip varje arbetsgivare använder LinkedIn för att både söka efter attraktiva profiler och för att använda profilerna som underlag i rekryteringsprocesser. Syns du inte så finns du inte - det låter krasst men tål att tänkas på. Fler och fler digitala plattformar kompletterar och ersätter i stor utsträckning våra fysiska nätverk till följd av Covid-19. Därför vill vi dela med oss av några snabba och konkreta LinkedIn-tips!

Välkommen att delta på Meritminds Lunch & Learn! Du får lyssna på våra kollegor Casper von Sivers och Martin Nyström som arbetar med rekrytering och dagligen söker efter kandidater via LinkedIn. De delar med sig av sina bästa tips om hur du bör utforma din LinkedIn-profil för att synas på bästa sätt och därmed öka chansen att få tips på nya jobb, nya ämnen eller diskussioner som kan vara av intresse för dig.

Ur innehållet:
  • Kommunikationsplattformen LinkedIn
  • CV vs LinkedIn-profil
  • Ditt beteende styr resultatet
  • Do’s & Don’ts
  • Låt tekniken göra jobbet!
Datum och tid

18 november kl 12:00-12:30

Målgrupp

Webbinaret är öppet för alla

Bild på föreläsaren Casper on Sivers    Bild på föreläsaren Martin Nyström

Föreläsare
Från vänster: Casper von Sivers, rekryteringskonsult på Meritmind
Martin Nyström, kandidatansvarig på Meritmind

Praktiskt

Webbinaret är kostnadsfritt och sker online. Ingen webbkamera behövs, men ett headset är bra att ha. Det är viktigt att du testar ljud och uppkoppling innan webbinaret. Vi skickar information om hur du gör detta i samband med att du anmäler dig. Då får du också din anslutningslänk. Kort inpå webbinaret skickar vi också påminnelser med samma information. Skulle du ändå sakna informationen vill vi tipsa om att du kollar i din skräpkorg alternativt kontaktar oss på events@meritmind.se så hjälper vi dig.

Själva presentationen håller på i ca 20 minuter och därefter finns det möjlighet att ställa frågor via en chattfunktion.

Anmälan

Sista anmälningsdag 17 november 2020.

Prenumerera på inbjudningar

Prenumerera på seminarier och utbildningar. Du får då inbjudningar direkt i inboxen.

Prenumerera