Jobba som bemanningskonsult

Ta nästa steg i din karriär inom ekonomi, bank, finans och försäkring med Brightby Bemanning

Registrera CVLediga jobb

Som konsult på Brightby Bemanning blir du en del av Meritminds omfattande nätverk. Vi erbjuder varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för skapa ett vasst CV. Vi tror att du har en inneboende drivkraft och hela tiden vill utvecklas i din yrkesroll. Men också att du vill ha kul på vägen tillsammans med nya kollegor. Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som är bäst just för dig. Din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär, oavsett om det är inom området ekonomi, bank, finans eller försäkring.


 
 
 
 
 
 
Heltid eller deltid

» Heltid eller deltid – du bestämmer

Hos oss kan du jobba heltid som konsult både på kortare och på längre konsultuppdrag hos våra kunder inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Men du kan också kombinera tex studier eller frilansuppdrag med våra kortare uppdrag – hur mycket du vill jobba är upp till dig.

Attraktiva varumärken

» Jobba med attraktiva varumärken

Vi arbetar med många välkända företag och varumärken som du gärna vill ha med på ditt CV inom bl.a. retail, finans, fastighet och produktion. Erfarenheterna som våra uppdrag ger i kombination med det personliga nätverk du skapar ute hos våra kunder ger din karriär en rejäl språngbräda.

Gemenskap och nätverkande

» Gemenskap och nätverkande

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

 

 


 

Lediga jobb

Här finns jobben! Konsultuppdrag, tjänster som vi rekryterar till hos våra kunder och jobb hos Meritmind.

ALLA LEDIGA JOBB

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Meritmind blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV

Gör vårt konsultquiz!


Gör vårt quiz och se om du passar som konsult!

 

Till quizet

En av våra medarbetare berättar

Väl förberedd i arbetet som konsult
Det positiva med att arbeta som konsult på Brightby Bemanning är att man får bredda sin profil genom att arbeta med varierande uppgifter beroende på vilket uppdrag man hamnar på, kunder och branscher varierar stort. Jag har sedan tidigare dubbla examen som redovisningsekonom, både från mitt hemland och Sverige, och har sedan dess arbetat som bland annat som ekonomiassistent och redovisningsekonom på både redovisningsbyråer och fastighetsbolag. Tack vare min tidigare erfarenhet, där jag fått sköta löpande bokföringar mot ett flertal olika branscher så känns det tryggt att ha en bred grund att stå på när arbetet som konsult är ännu mer varierande.

Snabb utveckling och ett stort kontaktnät
Det jag har slagits av i arbetet som konsult är hur snabbt det går att bygga ett stort kontaktnät. Det är en stor fördel att vara en del av Meritminds stora nätverk. Jag har lärt känna väldigt många personer på en jämförelsevis kort tid. Både andra konsulter men också kollegor på de olika uppdragen. Dessutom har jag utvecklats mycket arbetsmässigt, främst när det kommer till att arbeta med stora ekonomiska flöden. Vidare har jag även fått arbeta med bland annat utlandsbetalningar, avstämningar och komplexa system.

Ser fram emot nya utmaningar
Jag trivs jättebra, känner mig trygg i min roll och har nära till stöd om så behövs. Jag uppskattar främst min nuvarande konsultchef som alltid finns tillhands men jag vill också poängtera att det är en bra arbetsplats där det händer mycket. Det är ständigt nya events med andra kollegor, så som fester, boule eller minigolf. Dessa tillfällen är något jag uppskattar starkt, då jag får möjlighet att lära känna andra konsulter och konsultchefer men även personer från andra avdelningar. Jag ser ljust på framtiden med Brightby Bemanning och närmast väntar nya spännande konsultuppdrag!

Mimi Wretman

Mimi Wretman,
Konsult på Brightby Bemanning i Stockholm

Myter med konsultrollen

 

Stämmer det verkligen att konsulter förväntas leverera från dag ett? Eller att man som konsult arbetar ensam och gör de uppgifterna ingen annan vill göra? Detta reder Meritminds konsultchef Caroline Kallin ut i vår serie om konsultmyter. Klicka här för att se alla 12 avsnitt.

 

Som konsult förväntas du leverera från dag ett.

När konsultuppdraget är slut så avslutas anställningen.

Som konsult arbetar man själv.