Jobba som bemanningskonsult

Ta nästa steg i din karriär inom ekonomi, bank, finans och försäkring med Brightby Bemanning

Registrera CVLediga jobb

Som konsult på Brightby Bemanning blir du en del av Meritminds omfattande nätverk. Vi erbjuder varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för skapa ett vasst CV. Vi tror att du har en inneboende drivkraft och hela tiden vill utvecklas i din yrkesroll. Men också att du vill ha kul på vägen tillsammans med nya kollegor. Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som är bäst just för dig. Din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär, oavsett om det är inom området ekonomi, bank, finans eller försäkring.


 
 
 
 
 
 
Heltid eller deltid

» Heltid eller deltid – du bestämmer

Hos oss kan du jobba heltid som konsult både på kortare och på längre konsultuppdrag hos våra kunder inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Men du kan också kombinera tex studier eller frilansuppdrag med våra kortare uppdrag – hur mycket du vill jobba är upp till dig.

Attraktiva varumärken

» Jobba med attraktiva varumärken

Vi arbetar med många välkända företag och varumärken som du gärna vill ha med på ditt CV inom bl.a. retail, finans, fastighet och produktion. Erfarenheterna som våra uppdrag ger i kombination med det personliga nätverk du skapar ute hos våra kunder ger din karriär en rejäl språngbräda.

Gemenskap och nätverkande

» Gemenskap och nätverkande

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

 

 


 

Lediga jobb

Här finns jobben! Konsultuppdrag, tjänster som vi rekryterar till hos våra kunder och jobb hos Meritmind.

ALLA LEDIGA JOBB

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Meritmind blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV

Gör vårt konsultquiz!


Gör vårt quiz och se om du passar som konsult!

 

Till quizet

Hur är det att jobba som konsult på Meritmind?
Se intervjun där en av våra medarbetare berättar.

 
 

Myter med konsultrollen

 

Stämmer det verkligen att konsulter förväntas leverera från dag ett? Eller att man som konsult arbetar ensam och gör de uppgifterna ingen annan vill göra? Detta reder Meritminds konsultchefer Jenny Heffler och Maria Olofsson ut i vår serie om konsultmyter. Klicka här för att se alla 9 avsnitt.

 

Som konsult förväntas du leverera från dag ett.

Som konsult arbetar man själv.

Man blir bara konsult i väntan på en fast anställning.