Administratör inom betalningar till bank i Stockholm

STOCKHOLM Heltid

Nu söker vi en administratör inom betalningar till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som administratör inom utlandsbetalningar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta 3 oktober 2022, och pågå till 28 februari 2023. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen:

I din roll ingår att hantera flöden och reparera betalningar avseende ankommande och avgående utlandsbetalningar hos vår kund. I rollen har du kontakt med många utländska banker, och det är viktigt att man besitter mycket goda kunskaper i det engelska språket. Övriga arbetsuppgifter är t ex reklamationshantering för betalningar som är felaktiga samt övriga arbetsuppgifter som hör till hanteringen av betalningsflödet. Arbetet bedrivs på plats på kontoret i Stockholm.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har en erfarenhet av SWIFT eller annan betalningsrelaterad bakgrund, och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Du har fullgod engelska i både tal och skrift, då det är avdelningens arbetsspråk. Vidare är du en person med ett stort engagemang, som är mycket noggrann.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

 

Ansök till denna tjänst