Administratör inom betalningar till Handelsbanken i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en administratör inom betalningar till Handelsbanken i Stockholm. Meritmind söker nu en administratör inom utlandsbetalningar för ett uppdrag hos Handelsbanken i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i mitten av februari och pågå till september 2023.

Om rollen som Administratör inom betalningar:

I din roll ingår att hantera flöden och reparera betalningar avseende ankommande och avgående utlandsbetalningar hos Handelsbanken. I rollen har du kontakt med många utländska banker och det är viktigt att man besitter mycket goda kunskaper i det engelska språket. Övriga arbetsuppgifter är t. ex. reklamationshantering för betalningar som är felaktiga samt övriga arbetsuppgifter som hör till hanteringen av betalningsflödet. Arbetet bedrivs på plats på kontoret i Stockholm.

Administratör inom betalningar

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har en erfarenhet av SWIFT eller annan betalningsrelaterad bakgrund, och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Du har fullgod engelska i både tal och skrift, då det är avdelningens arbetsspråk. Vidare är du en person med ett stort engagemang, som är mycket noggrann.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera