Administratör inom fond till storbank i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en administratör inom institutionella fonder till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som administratör inom institutionella fonder. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå initialt i 6 månader. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen:

En stor del av arbetsdagen går åt till att lägga fondordrar samt kontrollera dessa. Merparten av ordrarna kommer till en av avdelningens gruppbrevlådor i pdf-format. Dessa behöver kontrolleras så att blanketterna är korrekt ifyllda. Därefter exekveras ordern manuellt. Dessa ordrar dualiseras alltid av någon annan och rapporteras dagen efter vidare till motpart/kund. Här får man vara beredd på att det blir mycket manuell hantering.

Övriga arbetsuppgifter kan vara att initiera betalningar, registervård samt svara på frågor från säljteam eller motparter via telefon eller mail.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är kommunikativ, nyfiken, positiv, proaktiv och serviceinriktad. Du vill utveckla dig själv och kundens verksamhet. Vi vill att du har ett gott ordningssinne, är strukturerad och noggrann. Då det finns dagliga deadlines att möta är det viktigt att kunna hantera stress och vara bekväm med att det stundtals är ett intensivt tempo. Vidare så har du ett genuint intresse för fondaffären samt goda kunskaper i engelska och Excel.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer