Administratör inom konsultinköp till bank i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en administratör inom konsultinköp till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som administratör inom avdelningen för konsultinköp. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i slutet av augusti, och pågå initialt t o m årsskiftet. Möjlighet till förlängning finns för rätt person.

Om rollen:

Du kommer att tillhöra ett mindre team som arbetar med administration inom konsultinköp. Arbetsuppgifterna i gruppen består av administration och hantering av allt som rör konsulter, konsultfakturor, förlängningar av avtal och framtagande av statistik.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken och positiv och gillar att arbeta med administration och fakturahantering. Viktigt är att du är självgående och tycker om att ha kontakter med konsulter, konsultbolag och chefer i banken.

Som person är du mycket noggrann, har ordning och reda, god samarbetsförmåga, god datorvana samt god erfarenhet av Excel. Vi ser också att du gärna har erfarenhet av fakturahantering. Startsträckan för uppdraget är kort, så det är också viktigt att du har lätt för att lära.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske vecka 31, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.