Administratör inom OTC-Derivat till Handelsbanken

Stockholm Heltid

Meritmind söker nu en administratör inom OTC-Derivat för ett uppdrag hos Handelsbanken i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i början av januari 2023 och pågå till januari 2024.

Om rollen som Administratör inom OTC-Derivat:

Derivat Backoffice är en grupp inom Operations  som ansvarar för post–trade administrationen av derivathandeln där du kommer att fokusera på derivathandel med räntor som underliggande.  I din roll består arbetsuppgifterna främst av affärsavstämning och likvidhantering. Miljön är krävande med ett stundtals högt tempo och mycket problemlösning.

Administratör inom OTC-Derivat

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från värdepappersadministration och som vill fortsätta att utvecklas inom området. Du har ett stort intresse för finansmarknaden och gärna tidigare erfarenheter av derivatprodukter men det är inget krav. Du bör vara  en lagspelare med stark inre drivkraft och positiv attityd som delar med sig av sin kompetens och erfarenhet. Som person bör du även vara strukturerad, ordningsam, administrativt lagd samt ha förmåga att kunna hålla deadlines i en stundtals hektisk miljö.

Meriterande:

  • Goda kunskaper i Excel och AbaSec
  • Erfarenhet av derivatprodukter
  • Erfarenhet av likvidhantering

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.