Administratör/kundtjänst till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en administratör/kundtjänst inom skadereglering till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som administratör/kundtjänst. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid på 12 månader (initialt), med start i mitten på september 2022. Goda möjligheter till förlängning finns.

Arbetsuppgifter:

Du kommer ta emot kunderna som ringer in och får dem att känna sig välkomna med sitt ärende. Du lyssnar in vad ärendet gäller och hänvisar/kopplar kunden rätt, du kontrollerar att kunden har en giltig försäkring, registrerar en skada och skickar en digital länk till kunden så att kunden själv kan göra en bokning hos vår externa samarbetspartner. Om kunden har frågor om sin försäkring ska du kunna besvara de mest grundläggande frågorna, alternativt se till att kunden får svar på sina frågor på annat sätt. I fall det kommer in kundklagomål tar du emot dessa enligt gängse rutiner och eskalerar vid behov till närmaste chef.

Vi tror att du?

  • Du är en person som verkligen gillar att möta människor och erbjuda service i toppklass.
  • Du strävar alltid efter att lösa kundens ärende på ett snabbt, smidigt och trevligt sätt!
  • En fullfjädrad administratör som gillar ordning & reda.
  • Du är van att använda digitala hjälpmedel och är tydlig och kommunikativ i dialog med kunderna.
  • Tidigare erfarenhet av administration och telefonhantering i callcenter eller annan verksamhet.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer