Administratör med ekonomi och IT-intresse

Ängelholm Heltid

Brightby söker för uppdrag hos en av våra kunder i Ängelholm dig som gillar administration och som trivs i en snabbrörlig bransch där kunden står i centrum. Kunden har nyligen implementerat ett nytt systemstöd och behöver support i en övergångsperiod då de står inför en arbetstopp.

Uppdraget passar dig som är en fena på administration och är ett konsultuppdrag är på initialt 3 månader men med möjlighet till eventuell förlängning. Start är omgående.

Arbetsuppgifter:

  • Inneliggande orderstocksbevakning inkl. kontakter med distributörer/leverantörer
  • Orderläggning / orderadministration
  • Fakturering
  • Kundkontakter per telefon/mail/etc

Kvalifikationer och erfarenhet
För att passa på företaget behöver du ha förmågan att hugga i där det behövs och du har troligtvis någon erfarenhet från ett serviceyrke där du har mött människor och du trivs i en social kontext. Du har minst gymnasieutbildning och stor vikt kommer läggas vid rätt personlighet. Om du kan uppvisa någon form av IT-intresse är det mycket meriterande.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Carl Ence på carl.ence@meritmind.se eller 070 166 08 24. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera