Administratör till finansbolag i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi dig som vill hoppa på ett spännande uppdrag som administratör på ett välkänt finansbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader som startar den 1 september 2022 och med stor chans till överrekrytering efter konsultuppdragets slut.

Om rollen:

I din roll som Administratör kommer du granska och starta avtal avseende företagskunder samt hantera inkommande post och avtalskompletteringar via telefon och skrift. Till dina dagliga arbetsuppgifter hör även att ge service genom inkommande samtal och skriftlig kommunikation till kunder och samarbetspartners samt granskning och kontroll av avtalshandlingar. Hantering av ändringar på löpande avtal såsom tillägg, förlängningar, leasingspärr, byte av borgensman och överlåtelser ingår också.

Om kunden:

Här välkomnas du till teamet på Avtal & Administration som idag består av 16 erfarna kollegor, totalt på hela avdelningen är de 19 personer. Du kommer i första hand att ingå i teamet som arbetar med Maskinfinansiering. Som en del av teamet förväntas du ta egna initiativ, tänka nytt och komma med förbättringsförslag av befintliga processer. Du rapporterar till Chef Avtal & Administration och kommer ha breda interna kontaktytor främst mot kreditbord, säljorganisation, ekonomi och kravgruppen. Likaså kommer du ha kontakt med deras kunder och samarbetspartners.

Vi söker dig:

Som har rätt inställning, är prestigelös och trivs i ett familjärt bolag. Är du även en positiv, driven och kundfokuserad medarbetare så kommer du båda att trivas i denna roll.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansök till denna tjänst