Administratör till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en administratör inom medicinsk riskbedömning till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader (initialt), med start så snart som möjligt. Möjlighet till förlängning finns.

Om tjänsten:

Riskadministration inom medicinsk riskbedömning är en viktig del som har som mål att stötta riskbedömningsverksamheten. Administratörerna är tre till antalet. I inledningen på varje vecka ska administration planera veckans arbete, dvs vem som ska göra vad. När någon är klar med sina arbetsuppgifter stämmer man av med kollegorna vad som återstår att göra och hjälper till.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sortera posten.
  • Hantera mail.
  • Beställa handlingar, hantera fakturor, handlägga svar & påminnelser etc.

Vi tror att du?

Som person är du lyhörd, noggrann, strukturerad, lättlärd, och trivs med att ha många bollar i luften. Du är en serviceinriktad teamspelare. Du har en god kunskap i Office-paketet, samt har en vana av att arbeta i olika IT-system. Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande. Erfarenhet att arbeta inom försäkringsbolag är extra meriterande. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer