Administratör till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Heltid

Till vår kund inom försäkringsbranschen i Stockholm söker vi nu en Administratör till Clearing-avdelningen. Det här är ett spännande uppdrag för dig som vill jobba på ett stort företag och trivs i en administrativ roll. Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas starta i slutet av augusti och pågå 6 månader med möjlighet till förlängning. För rätt person finns möjlighet till anställning efter konsultuppdraget.

Arbetsuppgifter:

Som Administratör kommer du att tillhöra Clearing-avdelningen där du bland annat kommer att hantera:

  • registrering av betalningsuppdrag
  • bokföring
  • kontoavstämningar
  • likviditetkontroller

Vår kund har sina lokaler i Stockholm och du kommer under uppdraget att jobba på plats på kontoret med arbetstider som varierar mellan 06.45-18.00.

Vem är du?

För att passa i rollen som Administratör hos vår kund tror vi att du har erfarenhet från en administrativ roll, du har kanske jobbat på BackOffice eller med ekonomi tidigare. Du tycker om att samarbeta med andra, är strukturerad, noggrann och är effektiv i ditt arbetssätt. Du har en akademisk examen och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du kunskap i SWIFT eller RIX är det meriterande men inget krav.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se eller 0704 71 50 59. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.