Administratör till storbank

Heltid

Nu söker vi dig som vill arbeta som administratör på en storbank i Stockholm med start i juli. Vi tror att du som söker kanske är nyutexaminerad inom ekonomi/finans alternativt har jobbat några år med administration och letar efter nya utmaningar.

Detta är en möjlighet för dig som vill få in en fot och få en inblick i hur det är att jobba på bank. Tjänsten är som administratör, du kommer att jobba med ett projekt som innefattar flytt av företagskunder från bankens verksamhet i Danmark och Finland ska flyttas över till svenska IT-system. Uppdraget handlar om att registrera dessa kunder och all data om dem i olika system i Sverige. Avdelningen består av ett mindre team som sitter i fina lokaler i Stockholm och arbetet bedrivs på plats hos vår kund.

Uppdraget beräknas starta i mitten på juli och sträcker sig till december 2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att anställas som konsult och vara uthyrd till vår kund. Uppdraget är en heltidstjänst men kan kombineras i samband med studier vid behov.

Arbetsuppgifter:

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Flytt och inscanning av dokument
  • Registrering av uppgifter i olika system
  • Elektronisk lagring av dokumentation

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi tror att du:

  • Har ett sinne för ordning och reda
  • Är van vid att arbeta strukturerat
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Det är meriterande om du även besitter kunskap i det finska och danska språket samt goda kunskaper i Excel.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst