Affärsinriktad ekonomi-/redovisningsansvarig till vår kund i Göteborg

Göteborg Heltid

Vår kund är ett spännande och stabilt tillväxtbolag som verkar inom teknik- i Göteborg, Partille. Du får vara med och bygga upp och växa med verksamheten därför ser vi att du är en drivande individ som vill vara en del i koncernens framtida utveckling. Du rapporterar till bolagets VD och CFO och är placerad i Partille. Detta är en permanent roll – gärna med omgående start!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och redovisning. Till din hjälp finns ett par kollegor på ekonomiavdelningen. Då bolaget befinner sig i en kraftig expansionsfas kommer du att ansvara för att bygga upp struktur och rutiner inom ekonomi och styrning. Din roll är bred och kommer att innehålla det mesta som ingår i en ekonomifunktion. Du kommer att ha en nyckelroll i bolagets tillväxt där det kan handla om allt från att starta upp ett nytt bolag utomlands till att kommunicera med verksamheten och projekt.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som troligtvis har din bakgrund inom revision, där du har sett många olika bolag och brinner kanske lite extra för just tillväxtbolag med dynamiken som tillhör. Vi ser att du hanterar både svenska och engelska väl i både tal och skrift. Självklart är du också vass i MS-office (främst Excel).

Personliga egenskaper
Då du kommer att ha många kontaktytor inom verksamheten ser vi att du har pedagogisk förmåga, men framförallt tycker du att det är roligt! Vi söker dig med energi, driv och initiativtagande. Du är inte rädd för att prova något nytt, du är orädd och tycker om att utmanas. Du är analytisk, affärsintresserad och har förmågan att kombinera dessa förmågor i en komplex, dynamisk och föränderlig miljö där du kommer att få vara med på en riktigt spännande resa! Vi erbjuder en spännande arbetsplats, där vi är måna om vår personal och där vi har stort fokus på kundnyttan.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Marianne Seal på 0701 660 863. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera