Analytiker inom hållbarhet till försäkringsbolag i Stockholm

stockholm Heltid

Nu söker vi en analytiker inom hållbarhet till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som senior Hållbarhetsanalytiker. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid på 6 månader, med start 12 januari 2023. Möjlighet till förlängning finns.

Övergripande beskrivning av arbetsuppgifter:

I rollen som Hållbarhetsanalytiker kommer du utifrån kommande hållbarhetsregelverk analysera innehåll i regelverk, dess påverkan på verksamheten och affären. Utifrån påverkan föreslå praktisk tillämpning och tolkning liksom lösningar på hur det ska införas i verksamheten. Arbetet handlar om att läsa, sammanfatta, sortera, analysera, dokumentera och presentera resultat. Du är med i att arbetet med att ta analysens resultat vidare så att det blir en praktisk tillämpning och införandet i verksamheten.

I rollen som Hållbarhetsanalytiker behöver du ha förmågan av att sätta dig in i detaljer genom att tolka detaljerade specifikationer i regelverken och samtidigt kunna sortera och summera på övergripande nivå vad som är kritiskt utifrån affären och verksamheten. Du är van att arbeta både självständigt och i team. Du dokumenterar och kommunicerar dina resultat på ett tydligt sätt. Att ha struktur och ordning och reda i analys och dokumentationsarbetet är viktiga delar i rollen.

Vi tror att du som söker har:

  • Erfarenhet från Hållbarhetsrapportering och GRI
  • Erfarenhet från att praktiskt tolka hållbarhetsregelverk och dess affärspåverkan
  • Erfarenhet från konsultativt arbete
  • Akademisk utbildning t.ex. inom juridik, hållbarhet eller ekonomi
  • Van att arbeta självständigt – ta initiativ och leverera
  • Erfarenhet från bank och försäkringsverksamhet är meriterande

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer