Assisterande Redovisningskonsult sökes för kunds räkning, Göteborg

Göteborg Heltid

Vi söker en självgående och flexibel assisterande redovisningskonsult för kunds räkning i Göteborg. Du kommer under perioden att stötta upp i det löpande arbetet för deras kunder och vara en stödjande redovisare i teamet av redovisningskonsulter. Uppdraget startar omgående och löper på fram till och med september. Uppdraget är på hel- eller deltid, arbetsplatsen är ett hybridkontor och med flexibel inställning till viss semester under uppdraget. En spännande möjlighet att för dig som trygg redovisningsekonom få känna på en redovisningskonsults vardag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollen innebär att du som redovisningsekonom stödjer och stöttar upp i de uppdrag vår kunds redovisningskonsulter ansvarar för. Du kommer att få inblick i flera utav deras kunders specifika redovisning och där du, baserat på just din bakgrund och kompetens, kommer att ges en skräddarsydd lösning och ansvarsnivå.

Du kommer huvudsakligen att fokusera på:

– Löpande redovisning
– Avstämningar
– Betalningar
– Fakturering
– Behjälplig vid bokslut

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som med god förståelse för redovisning arbetat självständigt med ovanstående arbetsuppgifter i minst 2-3 år. Kanske är du som redovisare nyfiken på rollen som redovisningskonsult och hur arbetet ser ut på en byrå? Har du en bakgrund från byrå är detta högst meriterande men inget krav. Din svenska ska vara flytande i tal och skrift. Har du arbetat i Fortknox är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du kommer i denna roll att arbeta stödjande samt med egna ansvarsuppgifter under en period där vår kunds redovisningskonsulter behöver stor avlastning. Vi söker dig som är en nyfiken ”doér”, du är flexibel och gillar att vara med där det händer.  Att du är serviceinriktad och noggrann som person och trivs med att arbeta stödjande i ett team är självskrivet!

Om Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvariga Susanna Filipsson susanna.filipsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt! Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst