Bravida söker Business Controller, Helsingborg

Helsingborg Heltid

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker Bravida en driven Business Controller till Helsingborg. Är du redo för din nästa utmaning?

Arbetet som controller i Bravida innebär spännande utmaningar och god utveckling för den som vill arbeta nära beslutsprocessen i Nordens största börsnoterade installationsföretag inom EL, VS och Ventilation. Som controller på Bravida kommer du att vara regionens affärsstöd när det gäller ekonomiska frågor i försäljnings-, genomförande- och uppföljningsprocessen. Du arbetar nära våra entreprenörer och chefer vilket innebär resor inom regionen. Du kommer att ansvara för nyckeltal och uppföljning av ekonomiska mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som controller:

  • Ansvara för ekonomisk uppföljning och analys
  • Vara delaktig i regionens affärsmässiga utveckling
  • Fungera som bollplank i ekonomiska frågor för region- och avdelningschefer
  • Arbeta nära verksamheten och vara ett viktigt stöd i den ekonomiska uppföljningen av pågående projekt
  • Driva måltals- och prognosprocessen inom regionen
  • Uppföljning och utveckling av administrativa rutiner

Du rapporterar löpande till divisionens ekonomichef.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomistyrningsarbete. Det är meriterande om du arbetat med projektredovisning och har erfarenhet från entreprenad- och serviceverksamhet.

Personliga egenskaper
Vi tror att du trivs i en snabbväxande och föränderlig miljö, samt att du är intresserad av att bidra till Bravidas utveckling. Vidare tror vi att du som person är trygg i dig själv och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt, att du är analytisk och har integritet. Rollen innebär att du arbetar självständigt men också i nära samarbete med verksamheten.

Placeringsort: Helsingborg

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bravida med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63 alternativt helena.centerblad@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.