Brightby söker en Redovisningsassistent!

Stockholm Heltid

Äntligen, nu finns ett ypperligt tillfälle för dig som är en fena på reskontran och vill vidareutvecklas inom redovisning! Har du jobbat några år med redovisning och har ett starkt driv och engagemang? Då kan det här vara en möjlighet som du inte vill missa!

Vi söker nu en redovisningsassistent som kan börja omgående och hjälpa vår kund under ca. 6 månader. Du får möjlighet till flexibilitet och ”frihet under ansvar”, vilket innebär att du kan arbeta på distans några dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsassistent

 • Hela flödet inom Kund- och leverantörreskontra
 • Löpande bokföring
 • Behjälplig i bokslut
 • Uppföljningar av periodiseringar och reserveringar
 • Kontoavstämningar
 • Bankavstämningar
 • Anläggningstillgångar
 • Rapportering, bl.a. moms, skatt och intrastat
 • Det är meriterande om du har varit delaktig i projekt och implementeringar

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra samt har varit delaktig i redovisningsarbete något år. Vidare har du en ekonomiutbildning i grunden från yrkeshögskola eller högskola. Vi ser gärna att du har jobbat i olika system samt har ett intresse för verksamhetens digitala utveckling. Du skriver och talar svenska obehindrat samt känner dig bekväm att använda din engelska i jobbsammanhang.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Samtidigt som du drivs av att jobba i ett högt tempo, vilket ställer krav på att du är uppmärksam och snabb på att anpassa dig efter en rörlig verksamhet. Du är en team player och får energi av att komma i kontakt med olika kontaktytor samt skapa relation med dessa. Att ge god service samt ett professionellt bemötande kommer naturligt för dig.

Du har ett starkt intresse för verksamheten och du drivs av att effektivisera och vara med i olika processer. Framförallt är du nyfiken och tar egna initiativ för att driva arbetet och din egna utveckling framåt

Vad erbjuder Brightby Bemanning dig? 

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att kunna erbjudan dig en trygganställning med kollektivavtal och gemenskap. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team samt få en personlig kontakt med en av våra professionella konsultchefer.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

I denna process samarbetar företaget med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig, Caroline Nicklasson: caroline.nicklasson@meritmind.se eller på telefonnummer 070 166 08 46

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer