Brinner du för ekonomi och försäljning?

Stockholm Heltid

Kan du förstå utvecklingsbehov inom ekonomiområdet och har mycket energi och intresse för affärer? Då kan du vara den person vi söker för att jobba med försäljning av våra projekt- och rådgivningstjänster på Meritmind Advisory.

Meritmind fortsätter att växa och utvecklas med våra kunder! Till vårt Advisory-team, som arbetar med förbättringsprojekt inom ekonomiområdet, söker vi nu en engagerad person med genuint kund- och affärsintresse. Försäljning inom Advisory innebär att bygga relationer och skapa förtroende med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora och medelstora företag/organisationer. Du hjälper kunderna att se möjligheter, fångar behov och se till att ta affären vidare tillsammans med Advisorys drivna konsulter. Du rör dig vant inom ekonomiområdet och kan förstå de utmaningar som en CFO/ekonomichef har i att utveckla och förändra inom sin organisation. Du drivs av att se nya möjligheter och att vara ett tryggt och klartänkt bollplank till dina kunder. Arbetet utgår från Meritminds nya kontor i centrala Stockholm. I denna roll rapporterar du till chefen för Meritmind Advisory.

Dina ansvarsområden: 

 • Förstå Advisorys tjänsteutbud, selektera och prospektera kunder och identifiera deras behov
 • Tillsammans med Advisorys konsulter sälja in lösningar på kundens behov
 • Bygga nära relationer med våra kunder och hjälpa dem till framgång
 • Arbeta nära Advisorys konsulter och stödja dem i offertarbete och slutinförsäljning
 • Ingå i Advisoryteamet och bidra i strategi- och innovationsarbetet för fortsatt tillväxt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som drivs av att hjälpa kunder och prestera resultat. Du förstår hur en ekonomifunktion fungerar och vilka utmaningar de står inför, inte minst i form av vad ny teknik kommer att innebära. Vi vill att du har någon tidigare erfarenhet av relationsbyggande försäljning och/eller lösningsförsäljning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har körkort.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv, har lätt för att förstå komplexa sammanhang och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Du är lika bra på att lyssna som att prata. Din energinivå är hög och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind:

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system, trender i marknaden etc
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utomlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Många härliga och proffsiga kollegor, god stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är ett konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med förändringsarbete, interimstjänster, rekrytering samt utbildning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i främst Sverige och Tyskland. Meritmind grundades år 2000 och tillsammans med Brightby, grundat 2010, är vi nu 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Matilda Sandström på 070- 255 66 49. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12e mars 2018.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.