Business Controller för konsultuppdrag

Östergötland Heltid

Är du Business Controller och söker efter nytt uppdrag from maj/juni? Vår kund är en internationell koncern. Uppdraget förväntas pågå till juni 2025. Detta är ett konsultuppdrag. 

Huvudsakliga ansvarsområden:
Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en internationell koncern där utvecklingstakten är hög både inom bolaget och finansfunktionen.

Som Business Controller kommer du att arbeta med:

  • Kostnadsanalys och uppföljning
  • Analysera och förstå KPI:er
  • Kalkylering
  • Bokslut, budget och prognosarbete
  • Utveckla och digitalisera finansiella processer

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en akademisk utbildning men också några års erfarenhet som Controller. Dessutom ser vi att du är datadriven och har goda kunskaper i Excel samt en systemvana. Du har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du som person är lösnings- och resultatorienterad, drivande, trivs i en dynamisk arbetsmiljö, samtidigt som du alltid är mån att leverera hög kvalitet. Du är både rak och diplomatisk med förmåga att samarbeta med människor samt att bygga förtroendefulla relationer.

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se  

Ansökan: 
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:  

Martina Delin på mail martina.dehlin@meritmind.se 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.  

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.